Visie en werkwijze + contact

Heldere communicatie, persoonlijke dienstverlening en een goede prijs/kwaliteit verhouding.


Weerdsingel Oostzijde 71-bis

3514 AH Utrecht

tel. 030-2682046

info@raadendaadutrecht.nl


KvK/Handelsregister: 17066828

Becon: 605268


Mijn bijdrage aan betaalbaarheid en persoonlijke benadering?


  • Ik ontvang mijn klanten niet in een duur kantoor maar in onze kantoor-werk-woning.
  • Door mijn professionele netwerk kan ik waar nodig een beroep doen op deskundigen op allerlei terrein, vaak zonder hoge declaraties richting klant.
  • Centraal staat het zoeken naar eenvoudige en betaalbare oplossingen van goede kwaliteit.
  • Goede èn betaalbare software oplossingen (bijv. open source pakketten en de 'kleine' maar goede administratieve software leveranciers).
  • Financiering en bankieren zoeken bij kleinere spelers op de financiële markt, bij voorkeur met sympathie voor kleinschaligheid (zoals Triodos-, ASN- KNAB en SNS bank).
  • Zoeken naar bij de klant passende subsidies, fondsen en betaalbare externe adviseurs die een steentje kunnen bijdragen (bijvoorbeeld: stedelijke/provinciale/rijks-overheden, particuliere fondsen, familie en vrienden, crowdfunding, KvK, MKB-Nederland).


Uitgangspunten van mijn dienstverlening.


Ik richt mij op kleinere ondernemingen en organisaties. Vaak met weinig budget; maar met een 'berg' werk en vragen.


Mijn advisering en dienstverlening is op deze kenmerken toegespitst. Ik probeer de optimale mix te vinden van to the point en helder advies, de tijd nemen (vooral in het begin, dat betaald zich later terug in meer kennis van zaken bij mij en mijn klanten), redelijke tarieven en weinig overhead kosten. Uw zaken bespreken aan onze eettafel met een kop koffie, informeel en toch efficient.


U Bent van harte welkom!


Leendert Westerneng, oprichter en eigenaar van Raad & Daad Utrecht.


De mailbox van Raad en Daad:


U kunt hier een bericht aan ons sturen. Als u telefonische respons wil, vergeet dan niet uw telefoonnummer te vermelden.

 
 
 
 
 

Bereikbaarheid:


Auto (parkeren): op 250 m loopafstand van parkeergarage 'De Grifthoek' (dat is goedkoper dan 'aan de straat' parkeren en er is altijd plaats).


Als u de parkeergarage aan de waterzijde (de singel) uitloopt gaat u rechtsaf, u bevindt zich op de Witte Vrouwensingel. U loopt de witte ophaalbrug over (de straatnaam wijzigt daar in Weerdsingel Oostzijde), u blijft rechtdoor lopen langs de singel. De eerste deur voorbij de bocht is ons adres.

 

adres parkeergarage:

Wittevrouwensingel 96,

3514 AL  UTRECHT.


U kunt betalen met pinpas, chipknip en creditcard.

Let op! U kunt niet met muntgeld of biljetten betalen


Lopen en Fietsen:


Vanaf Utrecht Centraal Station is het ongeveer 20 minuten lopen (15 minuten als je een 'doorstapper' bent).

Op de (OV) fiets is het nog geen 10 minuten.


Door de vele werkzaamheden en wijzigingen van de verkeerssituatie is het raadzaam om bijv. via Google maps uw route te plannen.

We hebben een pdf bestand met informatie over de parkeergelegenheid bij ons in de buurt en een korte beschrijving van de wandel of fiets route vanaf Utrecht Centraal Station.

Interesse? Klik hieronder:

QR code R&D